Buurtvieringen Mentrum naar Nassaukerk (september 2009) Buurtvieringen Mentrum naar Nassaukerk (september 2009)

Op zondagmiddag naar de kerk? Dat kan op zondag 27 september 2009. U bent van harte welkom in de buurtviering in de Nassaukerk (ingang: De Wittenstraat 114). Om kwart over vier staat de deur open en is er koffie en thee. Vanaf half vijf begint de viering.

De buurtvieringen worden al jaren georganiseerd door de geestelijk verzorgers van Arkin (voorheen JellinekMentrum en De Meren) samen met de protestantse en rooms-katholieke kerken van Oud West. Voor het eerst vinden ze nu ook in de Nassaukerk in Westerpark plaats.

De buurtvieringen zijn laagdrempelige kerkdiensten voor mensen met een psychiatrische achtergrond en iedereen die zich met hen verbonden voelt. Er worden liederen gezongen en in plaats van een preek is er een verhaal. Gebeden wordt er door middel van het aansteken van kaarsjes. Ook is er na afloop soep en brood: het ‘buurten en vieren’ wordt rondom de tafel voortgezet.

Ook op zondag 25 oktober 2009 en op zondag 29 november 2009 bent u welkom in de Nassaukerk. Meer informatie bij: en .