Kerkcafé met Erica Meijers (18 september 2008) Kerkcafé met Erica Meijers (18 september 2008)

Op donderdag 18 september 2008 is er in de Nassaukerk een Kerkcafé met Erica Meijers over haar boek “Blanke broeders - zwarte vreemden”.

Erica Meijers zet in haar proefschrift uiteen waarom de Nederlandse kerken in een periode van 25 jaar de oude verbondenheid met de Afrikaners, broeders in het calvinistische geloof, inruilden voor solidariteit met de zwarte Zuid-Afrikanen. Velen van ons maakten dit proces zelf intensief mee. Hoe hebben deze ervaringen onze manier van kerk zijn veranderd en wat is daarvan vandaag nog waardevol?

Aanvang: 20:00 uur. Voor meer informatie: Eva Vrolijk, 06-48086607 of . Van harte welkom!