Kerkcafé met Inga Mielitz (17 februari 2009) Kerkcafé met Inga Mielitz (17 februari 2009)

Op dinsdag 17 februari 2009 is er in de Nassaukerk: een Kerkcafé met Inga Mielitz onder de titel "Let’s talk about sex, baby. Lets talk about you & me!"

Inga Mielitz zal ons via verhalen meenemen naar haar werk voor ShivA. ShivA staat voor “Spiritualiteit, hiv & Aids”. Samen zullen we ernaar zoeken hoe de vragen waarmee hiv-positieve mensen geconfronteerd worden ook ons leven en onze manier van kerk-zijn raken. Hoe leef je met de kwetsbaarheid van je leven voor ogen? Hiv ligt moeilijk omdat het met seksualiteit te maken heeft, wat kan onze rol als kerk daarbij zijn?

Aanvang: 20:00 uur. Voor meer informatie: Eva Vrolijk, 06-48086607 of . Van harte welkom!