Kerkcafé over kloosterervaringen (14 mei 2009) Kerkcafé over kloosterervaringen (14 mei 2009)

Tijdens een kloosterweekend of een spirituele reis kunt u op adem komen, stilte ervaren en nieuwe energie opdoen. Hebt u altijd al eens een dergelijke reis willen maken, of denkt u juist dat u er helemaal niet geschikt voor bent, bijvoorbeeld omdat het zweverig of zwaar zou zijn, kom dan naar het kerkcafé op donderdag 14 mei 2009 in de Nassaukerk (aanvang 20.00 uur; ingang De Wittenstraat 114).

Marjo Wartena, Gerrit van den Hoed en Margrietha Reinders hebben een aantal dergelijke reizen ondernomen, naar Nederlandse kloosters, maar ook naar bijvoorbeeld Iona (Schotland). Ze zullen vertellen over hun ervaringen, foto's laten zien en met u discussiëren over de (on)mogelijkheden van zo'n reis.

Voor meer informatie: Eva Vrolijk, telefoon 06 4808 6607 of .