Hoort religie achter de voordeur? (27 oktober 2011) Hoort religie achter de voordeur? (27 oktober 2011)

Donderdag  27 oktober 2011 maken we een nieuwe start met ons kerkcafé. Wat ons voor ogen staat is een podium voor debat over vragen op het snijvlak van religie en samenleving.

Ruard Ganzevoort zal het spits afbijten met het thema: Hoort religie achter de voordeur? Kunnen gelovigen, ongelovigen en andersgelovigen elk vanuit hun eigen geloof of levensovertuiging samen werken aan de leefbaarheid van onze buurten of kunnen ze daarbij op zijn minst hun privé-overtuigingen maar beter thuis laten?

Ruard Ganzevoort is een kundige inleider en een prikkelende debater die zijn sporen inmiddels verdiend heeft. Hij is hoogleraar praktische theologie aan de Vrije Universiteit en lid van de Eerste Kamer voor Groen Links. Aanvang 20.00 uur.

Waar:       Nassaukerk, De Wittenkade 111
Wanneer: 27 oktober 2011, 20.00 uur