Religie en politiek: een ongemakkelijk koppel? (24 mei 2012) Religie en politiek: een ongemakkelijk koppel? (24 mei 2012)

Donderdag 24 mei 2012 gaat Erica Meijers tijdens het kerkcafé in op de nieuwe onverdraagzaamheid van links tegenover religie. En de beeldvorming die daarbij een rol speelt. Dick Jansen zal haar een weerwoord geven. Daarmee zal ongetwijfeld de basis gelegd zijn voor een stevig en vrolijk debat.

Erica Meijers is hoofdredacteur van De Helling (een uitgave van Groen Links) en lid van de Nassaukerk. Dick Jansen is oud-stadsdeelwethouder van Westerpark en nu werkzaam bij Dock Haarlem en eigenaar van Het Projectenhuis. Het kerkcafé van de Nassaukerk is een podium voor debat over vragen op het snijvlak van religie en samenleving.

Waar:       Nassaukerk, De Wittenkade 111
Wanneer: 24 mei 2012, 20.00 uur