Expositie Siebelinkproject (maart-april 2009) Expositie Siebelinkproject (maart-april 2009)

In de Nassaukerk vindt van 14 maart tot en met 13 april 2009 een expositie plaats met als thema: 'Gedreven door iets dat groter is dan jezelf'. Een thema ontleend aan het intrigerende boek 'Knielen op een bed violen' van Jan Siebelink.

Amsterdamse kunstenaars
Acht Amsterdamse kunstenaars lieten zich inspireren door het thema. De expositie omvat schilderijen van Francisca Tollenaar, Gerbrig Seidel en Eva Camara; beeldhouwwerk van Bruno Filho, Ada van Wonderen en Judith Heinsohn en geënsceneerde fotografie van Ilona Plaum en Ardeshir Sourmehi. Het is een expositie over diverse menselijke drijfveren. De kunstenaars laten zich kennen zowel in beeld als in woord. In korte interviews die bij hun kunstwerken zijn gepubliceerd lichten zij hun werk toe.

De tentoonstelling is te bekijken op de volgende dagen en tijden:
Vrijdag en zaterdag: 12.00 tot 16.00 uur
Zondag en tweede paasdag: 11.30 tot 14.30 uur

Van harte welkom in de Nassaukerk!

Meer informatie bij Gerrie Willemsen (samensteller expositie en bezoekster Nassaukerk, telefoon 020 685 0804) of bij de Nassaukerk (telefoon 020 684 4216 of ).