Postertentoonstelling (zomer 2015) Postertentoonstelling (zomer 2015)

In de maand juni exposeert Roel Smit posters van een selectie uit zijn oeuvre aan foto's genomen in de Staatsliedenbuurt onder het motto: Ons eigen Griekenland. Roel Smit is grafisch vormgever en fotograaf. Hij is intensief maatschappelijk betrokken bij het wel en wee van mensen in onze buurt waarin hij actief participeert. Hij heeft zijn kritische kijk op het reilen en zeilen van mensen en instanties herhaaldelijk op een bijzondere manier vastgelegd.

In de viering voor kerk en buurt op zondag 27 september (aanvang 10.30 uur) krijgt deze expositie aandacht en zal Roel Smit een eigen verhaal over zijn leven en zijn verhouding tot onze huidige maatschappij vertellen.

Waar: Nassaukerk, De Wittenkade 111
Wanneer: zondag 28 juni, 10.30 uur
De expositie is op aanvraag te bezichtigen
Info: Gerrie Willemsen,

Volgende kunstvespers
10 oktober, 15.30 uur: Roland Broekhuis (schilderijen) en Trio Merain (muziek)
17 januari, 16.00 uur: Senad Alic (foto's)

Volgende cantatediensten
21 februari, 10.30 uur: delen uit de Johannes Passion
19 juni, 10.30 uur
In deze cantatediensten voert het Bach Ensemble Amsterdam cantates van Bach uit.

Klik hier voor informatie over eerdere kunstvespers.

Kunstvespers en cantatediensten brengen aanzienlijke kosten met zich mee. Giften om dit werk te ondersteunen zijn daarom zeer welkom op rekeningnummer NL59 INGB 0005 0061 95 t.n.v. PGA Nassaukerk, o.v.v. kunstvespers.

Tip: bekijk en like ook onze Facebookpagina Kerk en Kunst.