Fair Climate (13 april 2010) Fair Climate (13 april 2010)

Laat u motiveren om iets voor het milieu te gaan doen! Wat inspireert ons tot handelen. De media gaan over rapporten, fouten van wetenschappers en geruzie. Maar wat doen we als de wetenschappers toch gelijk hebben? Kan ons geloof of onze levensbeschouwing ons inspireren tot duurzaam doen en denken?

Op 13 april 2010 is er in de Nassaukerk een avond over Klimaat en religie. De avond wordt verzorgd door Daniel Krikke van de Protestantse Diaconie Amsterdam, Stichting Time To Turn en Fair Climate en de Nassaukerk.

Het begrip ‘duurzaamheid’ is actueel. Langzaam begint het tot ons door te dringen dat onze manier van omgaan met het milieu, met elkaar en met mensen elders op de wereld, geen toekomst heeft. We zijn op zoek naar een nieuw en duurzaam evenwicht, maar wat is duurzaamheid precies?

Verschillende sprekers zoals Trinus Hoekstra van Kerk in Actie geven een inleiding met hun motivatie voor een duurzaam leven. Er wordt een debat gehouden over stellingen rondom het thema religie en milieu. Van alle deelnemers wordt de ecologische voetafdruk gemeten. Kortom het wordt een spannende avond!

De avond begint om 19.30 uur en eindigt om 21.45 uur. Wij hopen dat u erbij bent.

Wanneer: Dinsdag 13 april 2010
Hoe laat: Inloop 19.30/ Start 20.00