Kerst 2014 Kerst 2014

Kom kerst vieren in en rond de Nassaukerk. Jong en oud, ieder is van harte welkom.

Kerstmarkt en levende kerststal
Voor de kerk staat een levende kerststal. Binnen worden voor kinderen kerstverhalen verteld. En in de kringloopwinkel onder de kerk is een gezelige kerstmarkt
Nassaukerk, De Wittenkade 111, zaterdag 20 december, 10.00-14.00 uur (kerstmarkt) en 12.00-16.00 uur (levende kerststal)

Aankondiging aan Maria
In de laatste adventsviering komt een heuse engel door het dak van de kerk naar beneden om aan Maria zijn boodschap te brengen. Daarna komt aan de orde wat dit wondere en ontroerende verhaal ons te zeggen heeft.
Nassaukerk, De Wittenkade, zondag 21 december, 10.00 uur

Kerstnachtviering
In de kerstnacht staan de deuren van de kerk wijd open en is iedereen meer dan welkom. Het thema is: Licht om te leven.
Kom bekende kerstliederen zingen en laat je vooral ook verrassen door de uitwerking van het thema. Een koor en daklozenschrijfclub Kantlijn werken mee. De kerk is vanaf 21.00 uur open en al voor aanvang zingen we een paar kerstliederen.
Na afloop is er kerstbrood en warme chocolademelk.
Nassaukerk, De Wittenkade 111, woensdag 24 december, 21.30 uur (kerk open: 21.00 uur)

Kinderkerstmusical
Kinderen uit kerk en buurt voeren een kerstmusical uit. Een vrolijk gebeuren. Elk jaar groeit het aantal kinderen dat met ouders en grootouders naar de kerstmusical komt. Iedereen is welkom. Na afloop is er voor de kinderen nog een verrassing.
Nassaukerk, De Wittenkade 111, donderdag 25 december, 10.30 uur

Weihnachtsoratorium
Het Bach Ensemble Amsterdam voert de laatste twee cantates uit het Weihnachtsoratorium van Johann Sebastian Bach uit. Een muzikaal morgengebed op de eerste zondag van het nieuwe jaar.
Nassaukerk, De Wittenkade 111, zondag 4 januari, 10.30 uu