Kerstboom versieren (2013) Kerstboom versieren (2013)

De hele maand december staat in de Nassaukerk al in het teken van voorbereiding op het kerstfeest. De kinderen spelen daarin een grote rol en alle kinderen uit kerk en buurt zijn daarbij van harte welkom. Op zaterdag 14 december mogen jullie in de Nassaukerk de kerstboom komen versieren. Deze activiteit is bedoeld voor kinderen van 4 t/m 6 jaar. We beginnen om 10.00 uur. Zorg dat je op tijd bent, want met veel handen is de boom snel versierd!

Als de kerstboom helemaal versierd is, gaan we leuke kerstkaarten maken die je mee mag nemen. Deze activiteit is voor kinderen van ongeveer 6 t/m 10 jaar. Er is allerlei knutselmateriaal aanwezig en er is ook drinken en wat lekkers.

Nassaukerk, De Wittenstraat 114, zaterdag 14 december, 10.00-12.00 uur. Meer informatie bij Corine van den Berg (telefoon 06 1223 0439 of )