Buurtkerstnachtviering 2008 Buurtkerstnachtviering 2008

Alle inwoners van Westerpark zijn in de kerstnacht meer dan welkom in de Nassaukerk. Evenals voorgaande jaren staan de deuren wijd open voor de kerstnachtviering voor en met de buurt. Bezoekers van de vorige edities hebben onvergetelijk genoten en daarom rekenen we ook dit jaar weer op een volle kerk.

In de buurtkerstnachtviering worden bekende kerstliederen gezongen en klinkt uiteraard ook het verhaal over Jozef en Maria, het kind in de kribbe, wakende herders en zingende engelen. Velen verlenen hun medewerking, zoals dichters van de daklozenschrijfclub Kantlijn, de zanggroep van de Nassaukerk onder leiding van Judith van Dommele, de internationale muziekgroep Vital onder leiding van Rudo Molly en de Straatklinkers, het koor van het straatpastoraat. Als alles meezit is het orgel net op tijd weer bespeelbaar; anders neemt vaste organist Jaap van Muijden achter de vleugel plaats. Wijkpredikant Klaas Holwerda verzorgt de overweging. Het thema dit jaar luidt: 'en het licht werd voor eeuwig geboren'. Na afloop is er kerstbrood en warme chocolademelk.

Nassaukerk, De Wittenkade 111, woensdag 24 december 2008, aanvang 22.30 uur. Bel of mail voor meer informatie met de Nassaukerk (telefoon 020 684 4216 of ).