Buurtkerstnachtviering 2009 Buurtkerstnachtviering 2009

Evenals voorgaande jaren staan de deuren van de Nassaukerk in de kerstnacht wijd open voor alle Amsterdammers. Bezoekers van de vorige edities hebben onvergetelijk genoten en daarom rekenen we ook dit jaar weer op een meer dan volle kerk. In de buurtkerstnachtviering worden bekende kerstliederen gezongen en klinkt uiteraard ook het verhaal over Jozef en Maria, het kind in de kribbe, wakende herders en zingende engelen. Een zanggroep, enkele solisten, een verbeeldingsgroep, daklozenschrijfgroep Kantlijn en de internationale muziekgroep Vital verlenen medewerking. Na afloop is er kerstbrood en warme chocolademelk.

Nassaukerk, donderdag 24 december 2009, 22.30 uur