Kerstspel (2008) Kerstspel (2008)

Op kerstmorgen voeren kinderen uit Westerpark (leeftijd 4 t/m 12 jaar) een kerstmusical uit in de Nassaukerk. Deze musical van Geertje Douma heet: 'Op reis naar Bethlehem'. De liedjes gaan over Jozef en Maria, de herders en de ster die meegaat. Het spel begint met eenvoudige liedjes voor de jongste kinderen. Naarmate het spel vordert worden de liedjes wat moeilijker. Sommige liedjes worden door een kind solo gezongen en andere liedjes door een groep kinderen.

Je kunt natuurlijk ook alleen maar komen om de uitvoering van de kerstmusical mee te maken. Die vindt plaats in de kerstviering op eerste kerstdag in de Nassaukerk. Na afloop is er voor de kinderen nog een verrassing.

Nassaukerk, De Wittenkade 111, donderdag 25 december, aanvang 10.00 uur. Meer informatie bij Petra Sloot (telefoon 020 682 4840 of ).