Kerstspel (2009) Kerstspel (2009)

Op kerstmorgen voeren kinderen uit kerk en buurt een kerstmusical uit in de Nassaukerk. Deze kerstmusical door en voor kinderen was vorig jaar een groot succes! De musical is geschreven door Geertje Douma en heet: 'Op reis naar Bethlehem'. De liedjes gaan over Jozef en Maria, de herders en de ster die meegaat. Het spel begint met eenvoudige liedjes voor de jongste kinderen. Naarmate het spel vordert worden de liedjes wat moeilijker. Sommige liedjes worden door een kind solo gezongen en andere liedjes door een groep kinderen. De uitvoering vindt plaats in het raam van een laagdrempelige kerstviering waarin ook bekende kerstliederen worden gezongen. Na afloop is er voor de kinderen nog een verrassing.

Nassaukerk, vrijdag 25 december 2009, 10.00 uur