Kerstspel (2010) Kerstspel (2010)

Op kerstmorgen voeren kinderen (leeftijd 4 t/m 12 jaar) uit kerk en buurt in de Nassaukerk een kerstspel uit, getiteld 'De kleine herbergier'. Dat wordt een spannend en verrassend gebeuren. Eerst moeten de kinderen in de kerk de herder zoeken die hen het verhaal zal vertellen. Dit spannende verhaal wordt voortdurend afgewisseld met expressieve liedjes en stukjes muziek.

Kinderen die niet meedoen aan het kerstspel zijn natuurlijk met heel hun familie meer dan welkom bij de uitvoering van het kerstspel op kerstmorgen (25 december 2010 om 10.00 uur) in de Nassaukerk. Elk jaar groeit het aantal kinderen dat op kerstmorgen naar het kerstspel komt. Want wie dit eenmaal heeft meegemaakt, wil het de volgende keer nier meer missen.

Na afloop is er voor de kinderen nog een verrassing.

Nassaukerk, De Wittenkade 111, zaterdag 25 december 2010, aanvang 10.00 uur. Meer informatie bij Petra Sloot (telefoon 6824840 of ).