Kerstspel (2011) Kerstspel (2011)

Op kerstmorgen voeren kinderen (leeftijd 4 t/m 12 jaar) uit kerk en buurt in de Nassaukerk een kerstspel uit. Dat wordt weer een spannend en verrassend gebeuren. Het verhaal wordt voortdurend afgewisseld met expressieve liedjes en stukjes muziek.

Dit jaar gaat het kerstspel over de drie wijzen die op zoek zijn naar de koning. Ze komen allerlei koningen tegen. De een wil allemaal dure spullen hebben, steeds meer. De ander wil dat iedereen voor hem rent en werkt en de derde wil de hele tijd vechten. Wat een rare koningen! Uiteindelijk vinden ze de echte koning....in een stal!

Op de zondagen 11 en 18 december 2011 oefenen we het kerstspel in. Alle kinderen uit kerk en buurt kunnen hieraan meedoen. Van harte welkom! We oefenen de liedjes die w samen zingen. Ook kun je een herder of een schap of iets anders spelen. Het oefenen gebeurt tijdens de kindernevendienst (10.00-11.00 uur) en na de kerkdienst (11.30-12.30 uur). Kinderen die willen meedoen kunnen zich aanmelden!

Kinderen die niet meedoen aan het kerstspel zijn natuurlijk met heel hun familie meer dan welkom bij de uitvoering van het kerstspel op kerstmorgen in de Nassaukerk. Elk jaar groeit het aantal kinderen dat op kerstmorgen naar het kerstspel komt. Want wie dit eenmaal heeft meegemaakt, wil het de volgende keer nier meer missen.

Waar :               Nassaukerk, De Wittenkade 111 / De Wittenstraat 114
Wanneer :         11 en 18 december 2011, 10.00-12.30 uur