Nieuwe kerkelijk werker (maart 2013) Nieuwe kerkelijk werker (maart 2013)

Sinds 1 maart 2013 is Marjolein Kraaijeveld werkzaam als kerkelijk twerker met het aandachtsgebeid kerk en gezin. Hier stelt zij zichzelf voor.

Mijn naam is Marjolein Kraaijeveld en ik ben met veel plezier begonnen als kerkelijk werker voor het focusgebied ‘kerk en gezin’ dat onderdeel is van het project ‘sjiek en sjofel’. Voor dit project ben ik op zoek naar wat gezinnen in de wijk beweegt, en hoe de Nassaukerk met haar activiteiten hierop in kan spelen. Daarnaast zal ik me ook bezig houden met de meer reguliere gemeenteactiviteiten.

Wat mijzelf ertoe beweegt om me bij dit uitdagende project aan te sluiten is de overtuiging dat de Nassaukerk een thuis kan zijn (en al is) voor een verscheidenheid aan mensen. Een plek waar je vragen mag stellen en mag groeien, een plek waar je iets waardevols kan bijdragen en ontvangen. Waar geborgenheid, verbinding en de gemeenschap centraal staan.

Heb jij zelf ideeën voor de doelgroep gezinnen of ben je gewoon erg nieuwsgierig naar wat er allemaal komen gaat? Mail of bel me gerust!

06 8152 1707 of