Zanguur Liedboek (3 maart 2013) Zanguur Liedboek (3 maart 2013)

Op 25 mei verschijnt Liedboek - zingen en bidden in huis en kerk, de opvolger van ons huidige liedboek. Voor het zo ver is kunt u op zondag 3 maart al kennismaken met het nieuwe repertoire in de Augustanakerk. Een proefbundeltje met veertig liederen geeft een goede indruk van het zeer gevarieerde materiaal dat straks in Liedboek te vinden zal zijn. Op 3 maart zingen we daaruit een selectie van oude en nieuwe liederen onder leiding van Matthias Havinga, cantor-organist van de Augustanakerk. Leden van de Augustanacantorij ondersteunen de samenzang. Matthias Havinga begeleidt op piano of orgel. Maria Pfirrmann en Klaas Holwerda vertellen over de achtergrond van de liederen. Voor wie dat wil is er om 12.00 uur eerst een lunch.

Dit is de eerste van een reeks zangbijeenkomsten in verschillende delen van de stad. Het zanguur in de Augustanakerk is voor de gemeenten van de Augustanakerk, de Jeruzalemkerk en de Nassaukerk.

Waar       : Augustanakerk, Erasmusgracht 24
Wanneer : zondag 3 maart, 13.00 uur
Aanmelden voor de lunch bij koster Wim Bos:

Kijk voor meer informatie over Liedboek op www.liedboek.nl