Introductie Liedboek (maart/april 2013) Introductie Liedboek (maart/april 2013)

Op zaterdag 25 mei verschijnt Liedboek - zingen en bidden in huis en kerk. Op verschillende plekken in Amsterdam is al aandacht geschonken aan dit nieuwe liedboek door het houden van bijeenkomsten waar geoefend is met liederen uit de proefbundel.

De orgelcommissie van de Protestantse Kerk Amsterdam organiseert aanvullend introductiebijeenkomsten rond Liedboek voor gemeenteleden van de Protestantse Kerk Amsterdam, maar ook voor lutheranen, doopsgezinden, remonstranten, Nederlands en vrijgemaakt gereformeerden. In de verschillende bijeenkomsten wordt verteld over de achtergrond en inhoud van de muziek en deelnemers krijgen een indruk van wat Liedboek liturgisch en muzikaal te bieden heeft. Met elkaar zingen staat ook op het programma, er doen cantorijen en ad hoc koren mee. Instrumentale ondersteuning met orgel, piano en andere instrumenten.

woensdag 10 april, 20.00 uur: Het Kruispunt, Calkoenstraat 12A, Landsmeer
woensdag 10 april, 20.00 uur: Pelgrimskerk, Havikstraat 5, Badhoevedorp
zondag 21 april, 14.00 uur: Oude Lutherse Kerk, Singel 411
donderdag 25 april, 19.30 uur: De Ontmoeting, Louis Couperusstraat 133