Meedoen in het keststspel (2013) Meedoen in het keststspel (2013)

Op kerstmorgen voeren kinderen uit kerk en buurt (4-13 jaar) in de Nassaukerk een kerstspel uit. De titel is: Het familieportret.

Geef je op!
Wil jij meedoen? Er is nog plaats in het koortje! Geef je dan snel op bij Jeannette Stronks (). Dan krijg je via de mail de liedjes, zodat je thuis alvast kunt oefenen.

Oefenen
Als je meedoet met het kerstspel, kom je vier keer oefenen. Het oefenen is op de volgende zondagen in de Nassaukerk, tijdens de kindernevendienst (10:00-11:00 uur) en meteen na afloop van de viering (11:30-12:30 uur): 1 december, 8 december, 15 december en 22 december.

Uitvoering
De uitvoering van het kerstspel is op kerstmorgen in de Nassaukerk (25 december, 10.00 uur). Kinderen die niet meedoen aan het kerstspel zijn dan natuurlijk met heel hun familie meer dan welkom! Elk jaar groeit het aantal kinderen dat op kerstmorgen naar het kerstspel komt. Want wie dit eenmaal heeft meegemaakt, wil het de volgende keer nier meer missen.

We hopen dat je komt!