Meedoen in het kerstspel (2014) Meedoen in het kerstspel (2014)

Op kerstmorgen voeren kinderen uit kerk en buurt in de Nassaukerk een kerstmusical uit. Ben je tussen 4 en 13 jaar? En wil je meedoen? Geef je dan snel op bij Jeannette Stronks. Dan krijg je via de mail je tekst en de liedjes, zodat je thuis alvast kunt oefenen.

Oefenen
Als je meedoet met de kerstmusical, kom je vier keer oefenen. We oefenen de volgende zondagen in de Nassaukerk: 30 november, 7 december, 14 december en 21 december. Steeds tijdens de kindernevendienst (10:00-11:00 uur) en meteen na afloop van de viering (11:30-12:30 uur).

Uitvoering
De uitvoering van de kerstmusical is op kerstmorgen in de Nassaukerk (25 december, 10.30 uur). Ook kinderen die niet meespelen in de kerstmusical zijn dan natuurlijk met heel hun familie meer dan welkom! Elk jaar groeit het aantal kinderen dat op kerstmorgen naar de kerstmusical komt. Want wie dit eenmaal heeft meegemaakt, wil het de volgende keer nier meer missen.

We hopen dat je komt!

Opgeven bij: Jeannette Stronks ()