Zomaar te gaan (september-november 2009) Zomaar te gaan (september-november 2009)

Zes vieringen in het najaar zijn gewijd aan woestijnverhalen uit de bijbel. Daarin spelen thema's een rol als: op weg gaan, je weg vinden, leiderschap, sterfelijkheid, angst en moed. In de overwegingen komen deze thema's aan de orde.

Voor de kinderen is een apart en boeiend project bij deze verhalen gemaakt. Met vaste attributen in de kerk, elke keer een nieuwe zoekopdracht, een vast lied dat als herkenningsmelodie fungeert en afwisselende korte verhalen en verwerkingsvormen. Nieuwsgierig? Kom kijken en neem je vriendjes en vriendinnetjes mee. De data vind je hieronder.

De vieringen in deze reeks vinden plaats op de zondagen 6 september, 13 september, 11 oktober, 1 november, 8 november en 22 november 2009. Steeds om 10.00 uur in de Nassaukerk (De Wittenkade 111).