Een wereldse gemeenschap in een goddelijke buurt (17 september 2012) Een wereldse gemeenschap in een goddelijke buurt (17 september 2012)

EEN WERELDSE GEMEENSCHAP IN EEN GODDELIJKE BUURT

Programma :
documentaire Kerk en Buurt en paneldiscussie met
Nico de Boer, Hetty Welschen en Hokon Hansen

maandag 17 september 2012
aanvang 20.00 uur
Bibliotheek Staatsliedenbuurt
Van Hallstraat 615
T 6823986 E
Toegang met OBA-pas gratis / normaal € 5,-

De documentaire van Kerk en Buurt Westerpark wordt vertoond en daarop volgt een paneldiscussie onder leiding van Dick Jansen. Het panel bestaat uit Hetty Welschen (stadsdeelwethouder), Nico de Boer (publicist/onderzoeker sociaal domein) en Hokon Hansen (voorzitter Kerk en Buurt Westerpark). De discussie gaat over de vraag of initiatieven als Kerk en Buurt Westerpark een antwoord zijn op de verbouwing van de verzorgingsmaatschappij. Zorgt deze gemeenschap voor de participatiesamenleving waar het stadsdeel voor gaat?

Het pamflet 'Burgerkracht; de toekomst van het sociaal werk in Nederland' van  Nico de Boer  en Jos van der Lans is in de bibliotheek verkrijgbaar (zolang de voorraad strekt).

Reserveren via 020 682 3986 of