Ontmoeting met Jacob Boszhard (22 oktober 2015) Ontmoeting met Jacob Boszhard (22 oktober 2015)

Ontmoeting geeft een podium aan bijzondere Amsterdammers. Donderdag 22 oktober doet Jacob Boszhard zijn verhaal. Wie is Jacob Boszhard en wat maakt hem bijzonder? Jacob Boszhard is een stadgenoot op leeftijd die in een buitenkerkelijk gezin is opgegroeid en vanaf zijn vijftiende geheel op eigen houtje de bijbel is gaan lezen. Daarmee is hij ook nooit meer opgehouden, zo gefascineerd is hij door de zeggingskracht van die teksten.

Hij noemt zichzelf een atheïstisch christen, omdat hij niets kan beginnen met een godsleer, maar wel buitengewoon geboeid en geraakt is door met name de woorden van Jezus. Voor hem getuigen die woorden van een bijzonder scherp zicht op de mens en op wat de humaniteit ten goede komt. Hij wil graag met anderen van gedachten wisselen over zijn ontdekkingen.

Waar: Nassaukerk (ingang De Wittenstraat 114)
Wanneer: donderdag 22 oktober 2015, 20.00 uur
Info: Klaas Holwerda, 684 4216 of 331 0793 of