Nassaukerk kleurt oranje (29 april 2013) Nassaukerk kleurt oranje (29 april 2013)

De Nassaukerk kleurt oranje! Wij nodigen veertig  mensen in Oud West die het zwaarste getroffen worden door de bezuinigingen in de geestelijke  gezondheidszorg uit om in de Nassaukerk te komen dineren. Op maandag 29 april vanaf 18.00 uur staat er een heerlijke koninklijke maaltijd voor hen klaar. De tafels worden door onze hofdames feestelijk gedekt en onze gasten zullen rijk voorzien worden van dranken en spijzen.

Vooraf trakteren wij de buurt en alle mensen die daar belangstelling voor hebben op een fototentoonstelling van Ton van Rijn. Ook kan men genieten van het optreden van een kinderdansgroep met een eigen orkest. Vanaf 16.30 uur zijn de deuren van de Nassaukerk open. Om 19.30 uur zal er muziek van muziekgroep Vital te horen zijn voor het inloophuis de Schakel aan de De Wittenkade 109. Koffie en oranje gebak zal voor onze gasten daar worden geserveerd.

Wij zijn nu al druk bezig om met elkaar kroningsjam te maken. Wilt u een potje kopen ? Leuk voor de kroningsdag op een crackertje!! Bestellen bij of voor meer informatie Zwanine Siedenburg 06 83253506

Waar       : Nassaukerk, De Wittenkade 111
Wanneer : maandag 29 april, 16.30 uur (kinderdansgroep en orkest)
                19.30 uur (muziekgroep Vital)