Nieuwe jongerenwerker (december 2009) Nieuwe jongerenwerker (december 2009)

Onze wijkgemeente heeft sinds 1 december 2009 een nieuwe jongerenwerker: Linda Ottevanger (23). Zij gaat contacten leggen met jongeren van ongeveer 18 tot 25 jaar en activiteiten voor hen organiseren.

Hoi! Bij deze wil ik mij graag aan jou voorstellen. Mijn naam is Linda Ottevanger en ik ben de nieuwe jongerenwerker van Kerk Koepel West. Ik ben vijfdejaars student Godsdienstwetenschappen aan de VU in Amsterdam, en zal naast het afmaken van mijn Master dit jaar een aantal theologie vakken volgen.

Ik ben o.a. aangesteld om bezoekwerk onder jongeren te verrichten, activiteiten voor hen te bedenken, te organiseren en te promoten en contact te leggen en houden met overkoepelende jeugdgroepen en begeleidingscommissies. De doelgroep waar ik mij voornamelijk op richt is 18-25 jaar. Mijn doel is om jongeren (opnieuw) bij de kerk en het geloof te betrekken. Om het te hebben over alledaagse en niet-alledaagse dingen in het leven en daarin met elkaar de verdiepende zin ervan te zoeken. Om op een laagdrempelige manier over de kerk, geloven en spiritualiteit te spreken. Films met een religieuze laag bekijken en gezamenlijk evalueren, Bijbels/spiritueel geïnspireerd schilderen, een Paaswake organiseren; het is slechts een greep van de ideeën die ik in het komende jaar hoop waar te kunnen maken!

Ben jij tussen de 18 en 25 jaar en spreekt dit je aan? Of heb je ideeën voor activiteiten, of vormen en inzichten waar ik als jongerenwerker mee aan de slag kan? Schroom niet mij te benaderen, het lijkt mij erg leuk om met jou in contact te komen! Email: . Hopelijk tot ziens! Groetjes, Linda