Palmpaasstokken maken (2010) Palmpaasstokken maken (2010)

In de Nassaukerk worden kinderen uit de hele buurt volop betrokken bij de grote christelijke feesten van kerst en pasen. Kwamen de kinderen in december de kerstboom in de Nassaukerk versieren, nu gaan ze palmpaasstokken maken. Zaterdag 27 maart 2010 is het zover. Alle kinderen uit Westerpark en Oud-West zijn die middag welkom van 14.00 tot 15.30 uur in de Nassaukerk.

Heb je toevallig nog een lege palmpaasstok van een vorig jaar thuis staan? Neem die dan mee. Anders krijg je een stok in de Nassaukerk. We gaan de stokken feestelijk versieren en vol snoep hangen. De volgende morgen komt er dan nog een vers gebakken broodhaantje op. Want dan is het palmpasen. Die zondagmorgen 28 maart 2010 om 10.00 uur begint de viering in de Nassaukerk met een feestelijke optocht van alle kinderen met hun palmpaasstokken door de kerk.

Kun je zaterdag 27 maart niet komen om een palmpaasstok te maken en wil je zondag 28 maart wel meelopen in de palmpaasstokkenoptocht? Ook dat kan. Geef je dan tevoren even op voor de palmpaasstokkenoptocht. Dan zorgen we dat er ook voor jou een palmpaasstok gemaakt wordt.

Tenslotte: denk erom dat op zondag 28 maart de zomertijd ingaat. Om twee uur 's nachts wordt de klok een uur vooruitgezet. Verzet je klok dus op tijd, want het zou jammer zijn wanneer je net een uur te laat komt voor de palmpaasstokkenoptocht. Om mee te lopen in de optocht vragen we je om 9.45 uur aanwezig te zijn voor de laatste voorbereidingen.

Nassaukerk, zaterdag 27 maart 2010, 14.00-15.30 uur (ingang: De Wittenstraat 114); zondag 28 maart 2010, 10.00 uur (ingang: De Wittenkade 111). Meer informatie bij Petra Sloot (telefoon 6824840 of ).