Palmpaasstokken maken (2012) Palmpaasstokken maken (2012)

Alle kinderen uit kerk en buurt mogen op zaterdag 31 maart 2012 in de Nassaukerk een palmpaasstok maken. Heb je toevallig nog een lege palmpaasstok van een vorig jaar thuis staan? Neem die dan mee. Anders krijg je bij ons een stok. We gaan de stokken feestelijk versieren en vol snoep hangen (je mag dus ook knutselspulletjes, snoepjes of pelpinda’s zelf meebrengen om je stok mee te versieren). De volgende morgen komt er dan nog een vers gebakken broodhaantje op. Want dan is het Palmpasen.

Zondagmorgen 1 april om 10.00 uur begint de viering in de Nassaukerk met een feestelijke optocht van alle kinderen met hun palmpaasstokken door de kerk.

Kun je zaterdag 31 maart niet komen om een palmpaasstok te maken en wil je zondag 1 april wel meelopen in de palmpaasstokkenoptocht? Ook dat kan. Geef je dan tevoren even op voor de optocht. Dan zorgen we dat er ook voor jou een stok gemaakt wordt.

Heb je op school of ergens anders al een palmpaasstok gemaakt? Ook dan ben je op zondag 1 april natuurlijk welkom met je eigen palmpaasstok. Om mee te lopen in de optocht vragen we je zondag 1 april om 9.45 uur aanwezig te zijn voor de laatste voorbereidingen.

Nassaukerk, zaterdag 31 maart 2012, 14.00-15.30 uur (De Schakel, ingang: De Wittenkade 109); zondag 1 april 2012, 10.00 uur (ingang: De Wittenkade 111). Meer informatie bij Gerrit van den Hoed  (telefoon 06 4733 7809 of )