Palmpaasstokken maken (2013) Palmpaasstokken maken (2013)

Op zaterdag 23 maart mogen alle kinderen vanuit de buurt tussen 14.00 en 15.30 uur in de Nassaukerk een palmpaasstok komen maken. We gaan de stokken feestelijk versieren en vol snoep hangen. De volgende morgen komt er dan nog een vers gebakken broodhaantje op. Want dan is het palmpasen.

Op zondagmorgen 24 maart om 10.00 uur begint de viering met een feestelijke optocht van alle kinderen met hun palmpaasstokken door de kerk.

Heb je toevallig nog een lege palmpaasstok van een vorig jaar thuis staan? Neem die dan mee. Zo niet, dan krijg je een stok van ons.

Kun je zaterdag 23 maart niet komen om een palmpaasstok te maken en wil je zondag 24 maart wel meelopen in de optocht? Ook dat kan. Geef je dan van tevoren op door te bellen of te mailen. Dan zorgen we dat er ook voor jou een palmpaasstok gemaakt wordt.

Om mee te lopen in de optocht vragen we je zondag 24 maart om 9.45 uur aanwezig te zijn voor de laatste voorbereidingen.

De Schakel, De Wittenkade 109, zaterdag 23 maart, 14.00 uur
Nassaukerk, De Wittenkade 111, zondag 24 maart, 10.00 uur