Palmpaasstokken maken (2015) Palmpaasstokken maken (2015)

Palmpaasstokken maken
De zaterdag voor Palmpasen mogen alle kinderen uit de buurt een palmpaasstok komen maken. Slingers, snoepjes, paaseitjes, van alles maken we vast aan de stok om hem zo mooi mogelijk te versieren. De volgende morgen komt er dan nog een vers gebakken broodhaantje op.

Optocht met palmpaasstokken
Op Palmpasen trekken de kinderen met hun palmpaasstokken  in een optocht door de kerk. Kun je zaterdag niet komen om een palmpaasstok te maken en wil je op Palmpasen wel meelopen in de optocht? Dat kan. Neem contact met ons op, dan maken wij een stok voor je. Na de dienst mag je de stok mee naar huis nemen! Als je mee wilt lopen, zorg dan dat je zondagmorgen op tijd in de kerk bent! Dan krijg je een vers gebakken broodhaantje op je stok.

Feest! In de stad
Kinderen van 10 jaar en ouder mogen na de kerkdienst van Palmpasen mee naar het Bijbels Museum. Daar is een leuke tentoonstelling: ‘Feest! In de stad’. Hier kun je zien welke christelijke feesten er in de stad worden gevierd. Maar ook kun je ontdekken welke feesten andere religies vieren.

De Schakel, De Wittenkade 109, zaterdag 28 maart, 14.00-15.30 uur
Nassaukerk, De Wittenkade 111, zondag 29 maart 9.45 uur (palmpaasstokkenoptocht) en 12.00 uur (vertrek naar museum)
Opgave bij Jeannette Stronks ()