Ricciotti Ensemble (2 maart 2013) Ricciotti Ensemble (2 maart 2013)

Het Ricciotti Ensemble is een straatsymfonieorkest bestaande uit veertig jonge, geestdriftige musici. Ricciotti speelt symfonische muziek voor mensen die er normaal gesproken niet mee in aanraking komen. Op de markt of op de Wadden, in de gevangenis of in het ziekenhuis: Ricciotti speelt overal en voor iedereen!

En zo kwam het Ricciotti Ensemble ook bij Kerk & Buurt Westerpark terecht. Op zaterdag 2 maart is het zover. Dan is er om 19.30 uur een openbaar concert in de Nassaukerk. Op het repertoire van het ensemble staan werken van Bach en Bob Dylan, maar ook van Madonna en Mozart. Wat ze precies gaan spelen is nog niet bekend. Het concert is gratis; we gaan wel met de vioolkist rond om de kosten te dekken.

Het Ricciotti Ensemble maakt graag kennis met het publiek. Daarom is er voor het concert een (besloten) maaltijd voor de musici, de vaste bezoekers en de vrijwilligers van Kerk & Buurt. Na het concert is er koffie, thee en voor iedereen de mogelijkheid om na te praten.

Waar                  : Nassaukerk, De Wittenkade 111
Wanneer            : zaterdag 2 maart, 19.30 uur