Ricciotti Ensemble (1 mei 2014) Ricciotti Ensemble (1 mei 2014)

Het Ricciotti Ensemble komt weer naar de Nassaukerk. De vorige optredens waren een groot succes. Deze keer treedt Ricciotti op samen met de Straatklinkers, het koor van dak- en thuislozen.

Het Ricciotti Ensemble is een straatsymfonieorkest bestaande uit veertig jonge, geestdriftige musici. Ricciotti speelt symfonische muziek voor mensen die er normaal gesproken niet mee in aanraking komen. Op de markt of op de Wallen, in de gevangenis of in het ziekenhuis: Ricciotti speelt overal en voor iedereen!

En zo kwam het Ricciotti Ensemble ook bij Kerk & Buurt terecht. Op donderdag 1 mei is het zover. Dan is er om 19.30 uur een openbaar concert in de Nassaukerk. Het concert is gratis; we gaan wel met de vioolkist rond om de kosten te dekken.