Rondje om de kerk 3 mei 2009 Rondje om de kerk 3 mei 2009

Op zondag 3 mei 2009 is opnieuw een boeiende wandeling van ruim een uur door de buurt uitgezet. De wandeling start om 11.45 uur bij de Nassaukerk en voert door de Spaarndammerbuurt naar het tuincomplex Zonnehoek. Onderweg geven Greetje van Drooge en Piet Vink uitleg over allerlei bijzonderheden waaraan je anders misschien voorbij loopt.

In de Nassaukerk staat zoals iedere zondag vanaf 11.15 uur de koffie klaar. In het clubhuis op Zonnehoek wachten de deelnemers koffie of thee en belegde boterhammen. Voor wie de wandeling terug te ver of te vermoeiend is, vertrekt bus 22 om de hoek.

Het 'rondje om de kerk' staat voor iedereen open. Speciaal mensen die nog maar kort in de wijk wonen en buurtgenoten die hun eigen wijk nog beter willen leren kennen, zijn welkom om mee te wandelen. De wandeling kan aansluitend op de voorafgaande viering voor kerk en buurt gemaakt worden, maar is ook los verkrijgbaar.

Start: Nassaukerk, De Wittenstraat 114, zondag 3 mei 2009, 11.45 uur. Voor meer informatie: telefoon 020 684 4216 of .