startzondag startzondag

Op startzondag beginnen we een nieuw seizoen vol activiteiten van allerlei aard met een vrolijke en feestelijke viering van Schrift en Tafel. In deze viering geven we ook aandacht aan hen die een taak neerleggen of juist een taak oppakken.

Thema
Het thema van de viering is: hoe ga je met elkaar om in een gemeenschap die geijkt is op het koninkrijk van de hemel? Hoe is de ander jou een zorg? Aan het begin van het seizoen willen we elkaar in de ogen kijken en zeggen: zo gaan wij verder!

Welkom
De cantorij onder leiding van Josefine Straesser zingt in deze viering. Onze wijkpredikanten Paula de Jong en Klaas Holwerda zijn de voorgangers.

De viering op zondag 10 september begint om 10.30 uur. Voor de kinderen is er een eigen programma. En voor de allerkleinsten oppas.

Neem iemand mee
Een goede suggestie: nodig eens uw vrienden, buren of bekenden uit mee te gaan naar deze viering van startzondag. Of een andere keer. En vraag hen achteraf wat zij er van vonden. Zo leren wij kijken door de ogen van een ander. En bewijzen onze gasten ons een welkome vriendendienst!

Bak iets
Uitnodiging om de vreugde te verhogen: als u er lol in heeft, bak dan iets lekkers voor bij de koffie na afloop van de viering. Aansluitend aan de viering en de koffie is het mogelijk aan te sluiten bij de Staatsspelen op het Westergasfabriekterrein (tot 17.00 uur).

terug