Startzondag 2011 Startzondag 2011

Een feestelijke viering op zondag 11 september 2011 in de Nassaukerk luidt een nieuw seizoen vol activiteiten in. De viering die morgen begint om 10.30 uur en heeft als thema: Ik heb je voor het eerst ontmoet.

De geloofsgemeenschap rond de Nassaukerk wil een plek van ontmoeting zijn en is voortdurend op zoek naar nieuwe vormen van ontmoeting met anderen die leven en werken in ons bruisende stadsdeel. De viering, met medewerking van een dramagroep en een zanggroep, wil prikkelen tot gewone en buitengewone ontmoetingen over grenzen heen.

Na de viering is er koffie, een speelse werkvorm rond het thema en vervolgens een broodmaaltijd. De deelnemers worden uitgedaagd zich daarna naar ‘Kijk op West’  te begeven, op zoek naar, jawel, verrassende ontmoetingen.

Waar:               Nassaukerk, De Wittenkade 111
Wanneer:         zondag 11 september 2011, 10.30 uur