Late vesper met Linda Ottevanger (16 juni 2011) Late vesper met Linda Ottevanger (16 juni 2011)

Tweede avond rond het thema 'wie zijn wij?'. Een korte serie door en voor Nassaukerkers, maar ieder is van harte welkom. Door middel van een inspirerende ontmoeting, onderling gesprek, teksten, liederen, muziek en stilte staan we stil bij vragen als: 'wat geloof ik zelf (nog)?', 'wat raakt mij?', 'waarom kom ik hier graag en blijf ik hier komen?'

Na Henk Leene is nu de beurt aan onze jongerenwerker. Op donderdag 16 juni 2011 gaat Linda Ottevanger in gesprek met de broeders van Taizé. Na het gesprek wordt de avond afgesloten met een Late Vesper.

Hoe ziet de avond eruit? Vanaf 19.45 uur bent u welkom in de kerkzaal voor koffie of thee. Om 20.00 uur begint de inleiding op het thema. Daarna kunnen er vragen gesteld worden en gaan we met elkaar in gesprek over het thema. Om ongeveer 20.45 uur sluiten we het gesprek af en bereiden we de kerkzaal voor op de Late Vesper die aanvangt om 21.00 uur. In deze vesper - die in stilte mag eindigen, de harten kan verenigen en de veelheid van stemmen tot rust kan brengen - komt het thema door gesproken en gezongen woorden, muziek en stilte opnieuw aan de orde. Uiterlijk om 21.30 uur is de vesper afgelopen en sluiten we de avond af.

Waar:       Nassaukerk, De Wittenstraat 114
Wanneer: donderdag 16 juni 2011, vanaf 19.45 uur