Late vesper met Klaas Holwerda (10 november 2011) Late vesper met Klaas Holwerda (10 november 2011)

Derde avond rond het thema 'wie zijn wij?'. Een korte serie door en voor Nassaukerkers, maar ieder is van harte welkom. Door middel van een inspirerende ontmoeting, onderling gesprek, teksten, liederen, muziek en stilte staan we stil bij vragen als: 'wat geloof ik zelf (nog)?', 'wat raakt mij?', 'waarom kom ik hier graag en blijf ik hier komen?'

Na Henk Leene en Linda Ottevanger is nu de beurt aan onze wijkpredikant. Op donderdag 10 november 2011 gaat Klaas Holwerda in gesprek met het offermotief in de avondmaalsviering, een thema dat hem op verschillende manieren bezighoudt en waaraan hij vorig jaar zijn studieverlof besteedde. Na het gesprek wordt de avond afgesloten met een Late Vesper.

Hoe ziet de avond eruit? Vanaf 19.45 uur bent u welkom in de kerkzaal voor koffie of thee. Om 20.00 uur begint de inleiding op het thema. Daarna kunnen er vragen gesteld worden en gaan we met elkaar in gesprek over het thema. Om ongeveer 20.45 uur sluiten we het gesprek af en bereiden we de kerkzaal voor op de Late Vesper die aanvangt om 21.00 uur. In deze vesper - die in stilte mag eindigen, de harten kan verenigen en de veelheid van stemmen tot rust kan brengen - komt het thema door gesproken en gezongen woorden, muziek en stilte opnieuw aan de orde. Uiterlijk om 21.30 uur is de vesper afgelopen en sluiten we de avond af.

Waar:       Nassaukerk, De Wittenstraat 114
Wanneer: 10 november 2011, vanaf 19.45 uur