Late vesper met Edwin Koster (19 januari 2012) Late vesper met Edwin Koster (19 januari 2012)

Wie zijn wij en wie willen wij zijn? Door middel van een inspirerende ontmoeting, onderling gesprek, teksten, liederen, muziek en stilte staan we stil bij vragen als 'Wat geloof ik zelf (nog)?', 'Wat raakt mij?', 'Waarom kom ik hier graag en blijf ik hier komen?'

Na Henk Leene, Linda Ottevanger en Klaas Holwerda is het nu de beurt aan Edwin Koster. Op donderdag 19 januari 2012 is het thema ‘religie in tijden van wetenschap’. Een onderwerp dat hem al lang boeit en dat ook in zijn werk een belangrijk motief is. Na het gesprek wordt de avond afgesloten met een Late Vesper.

Hoe ziet de avond eruit? Vanaf 19.45 uur bent u welkom in de kerkzaal van de Nassaukerk voor koffie of thee. Om 20.00 uur begint de inleiding op het thema. Daarna kunnen er vragen gesteld worden en gaan we met elkaar in gesprek over het thema. Om ongeveer 20.45 uur sluiten we het gesprek af en bereiden we de kerkzaal voor op de Late Vesper. Die vangt aan om 21:00 uur. In deze vesper - die in stilte eindigt, de harten kan verenigen en de veelheid van stemmen tot rust kan brengen - komt het thema van de inleiding door gesproken en gezongen woorden, muziek en stilte opnieuw aan de orde. Uiterlijk om 21:30 uur is de vesper afgelopen en sluiten we de avond af.

Waar:       Nassaukerk, De Wittenstraat 114
Wanneer: donderdag 19 januari  2012, vanaf 19.45 uur