Late vesper met Gerard Nijmeijer (19 april 2012) Late vesper met Gerard Nijmeijer (19 april 2012)

Wie zijn wij en wie willen wij zijn? Door middel van een inspirerende ontmoeting, onderling gesprek, teksten, liederen, muziek en stilte staan we stil bij vragen als 'Wat geloof ik zelf (nog)?', 'Wat raakt mij?', 'Waarom kom ik hier graag en blijf ik hier komen?'

Na Henk Leene, Linda Ottevanger, Klaas Holwerda en Edwin Koster is het nu de beurt aan Gerard Nijmeyer - op zondag vaak zittend aan de lange tafel onder 'e'en van de gaanderijen in de kerkzaal. Op donderdag 19 april 2012 is het thema ‘rijzen en reizen’. Een onderwerp dat verweven is met het levensverhaal van Gerard. Na het gesprek wordt de avond afgesloten met een Late Vesper.

Hoe ziet de avond eruit? Vanaf 19.45 uur bent u welkom in de kerkzaal van de Nassaukerk voor koffie of thee. Om 20.00 uur begint de inleiding op het thema. Daarna kunnen er vragen gesteld worden en gaan we met elkaar in gesprek over het thema. Om ongeveer 20.45 uur sluiten we het gesprek af en bereiden we de kerkzaal voor op de Late Vesper. Die vangt aan om 21.00 uur. In deze vesper - die in stilte eindigt, de harten kan verenigen en de veelheid van stemmen tot rust kan brengen - komt het thema van de inleiding door gesproken en gezongen woorden, muziek en stilte opnieuw aan de orde. Uiterlijk om 21:30 uur is de vesper afgelopen en sluiten we de avond af.

Waar:       Nassaukerk, De Wittenstraat 114
Wanneer: donderdag 19 april 2012, vanaf 19.45 uur