Reis voor thuisblijvers (12 juli 2009) Reis voor thuisblijvers (12 juli 2009)

Veel activiteiten van onze gemeenschap van kerk en buurt staan in de zomer op een wat lager pitje, maar elke zondagmorgen kunt u in de Nassaukerk terecht voor een viering om 10.00 uur en de koffie-inloop na afloop.

Komende zondag 12 juli 2009 is Marcus 6 aan de orde. Jezus zendt daar zijn leerlingen uit met de order niets mee te nemen op reis: geen brood, geen reiszak, geen geld in de gordel. Over welke reis gaat het? En wat betekenen deze woorden?

Een zomerse viering waarin we ook in de kring brood en wijn delen als teken van betrokkenheid op elkaar. Kinderen gaan rond met het brood.

In deze viering nemen we afscheid van onze jongerenwerker Ole van Dongen. Het is ook de laatste viering met onze wijkpredikant Klaas Holwerda voor zijn vakantie.

Nassaukerk, De Wittenkade 111, zondag 12 juli 2009, 10.00 uur.