Een onverteerbaar verhaal (11 oktober 2009) Een onverteerbaar verhaal (11 oktober 2009)

Zondag 11 oktober 2009 om 10.00 uur kunt u in de Nassaukerk terecht voor de derde themaviering in de reeks 'Zomaar te gaan' . Zes vieringen gewijd aan woestijnverhalen uit de bijbel. Ditmaal Numeri 16: de opstand van Korach, Datan en Abiram. Alweer lijkt het te gaan over leiderschap. En over thema's als revolutie en anti-revolutie, schepping en anti-schepping. Maar blijft het - met de gapende afgrond waarin de opstandelingen verdwijnen - niet voor alles een onverteerbaar verhaal?

De kinderen mogen op zoek naar een nieuwe opdracht: wat staat er vandaag op het briefje in het koffertje in het tentje in de kerk?

In deze viering nemen we ook afscheid van onze organist Jaap van Muijden