Viering voor kerk en buurt 22 mei 2011 Viering voor kerk en buurt 22 mei 2011

Zondag 22 mei 2011 is iedereen welkom in een laagdrempelige viering voor kerk en buurt in de Nassaukerk. Inmiddels een beproefd recept. Maar elke aflevering is weer anders dan de vorige. Ditmaal verleent een dramagroep medewerking.

Het thema luidt: 'de (on)geziene ander'. Buurtgenoten komen erover aan het woord en de dramagroep komt met een verbeelding van het thema. In de viering is er gelegenheid een kaarsje te branden of een persoonlijke zegen onder handoplegging te ontvangen. Voorganger is wijkpastor Klaas Holwerda. Voor de kinderen is er een eigen programma.

Na afloop is er zoals altijd koffie en voor wie van een wandeling houdt of de wijk met nieuwe ogen wil leren kennen een 'rondje om de kerk' naar de Petruskerk in Sloterdijk (start tegen 12.00 uur).

Nassaukerk, De Wittenkade 111, zondag 22 mei 2011, 10.00 uur