Viering voor kerk en buurt 22 april 2012 Viering voor kerk en buurt 22 april 2012

Zondag 22 april is er een laagdrempelige viering voor kerk en buurt in de Nassaukerk. Deze viering begint om 10.00 uur. Wijkpredikant Klaas Holwerda is voorganger. Het thema van de viering luidt: Een nieuw begin van leven. Dit thema verbindt het onlangs gevierde feest van Pasen en de ervaring van de lente, ook in het persoonlijke en alledaagse leven.

Voorafgaand aan de viering is er om 9.30 uur een eenvoudig ontbijt in De Schakel.

Na de viering wordt een film over het werk van Kerk & Buurt vertoond. Rob van der Putten liet deze film maken ter gelegenheid van zijn vijfenzestigste verjaardag en zijn zijn afscheid van de meubelkelder onder de kerk. Het is een even informatieve als ontroerende film geworden. Rob heeft zelf nog wel wat materiaal gezien - hij ontviel ons begin dit jaar - maar niet meer het eindresultaat.

Nassaukerk, De Wittenkade 111, zondag 22 april 2012, viering (10.00 uur) en film (11.45 uur)