Viering voor kerk en buurt 17 juni 2012 Viering voor kerk en buurt 17 juni 2012

Tot bloei gekomen: zo luidt het thema voor de laagdrempelige en experimentele viering voor kerk en buurt op zondag 17 juni 2012 in de Nassaukerk. Dit thema zet de viering in het teken van de zomer. In woord en beeld zullen ook allerlei vertaalslagen naar onze persoonlijke levensloop gemaakt worden: Wat brengt mij tot bloei? Wat verhindert mij tot bloei te komen? Hoe brengen wij een ander tot bloei?

Onze kinderen uit kerk en buurt spelen een belangrijke rol in deze viering. Bezoekers van onze projecten van Kerk & Buurt leveren eveneens een bijdrage, daarin vergezeld door onze nieuwe kerk en buurtwerker Zwanine Siedenburg. Ieder die dat wil kan een kaarsje aansteken als vorm van gebed of onder handoplegging een zegen voor de persoonlijke levensweg ontvangen. Voorganger in de viering is wijkpastor Klaas Holwerda. Kom en laat u aangenaam verrassen!

Voorafgaand aan de viering wordt om 9.30 uur in De Schakel (De Wittenkade 109) een eenvoudig ontbijt geserveerd.

Waar       : Nassaukerk, De Wittenkade 111 (bereikbaar met tram 10)
Wanneer : zondag 17 juni 2012, 10.00 uur
Info        : Nassaukerk, 020 684 4216 of