Viering voor kerk en buurt 23 september 2012 Viering voor kerk en buurt 23 september 2012

Op zondag 23 september 2012 is er een oecumensiche viering voor kerk en buurt in de Magdalenakapel. De Nassaukerk is die morgen dicht.

Het thema voor de viering is: Doorgaan ... in vertrouwen. De voorgangers zijn Igno Osterhaus (Magdalenaparochie) en Klaas Holwerda (Nassaukerk). Manuel Leon van Casa Migrante verleent muzikale medewerking.

Magdalenakapel, Spaarndammerstraat 460B, zondag 23 september 2012, 10.00 uur

Later op de dag is er een rondje om de kerk: een wandeling door de buurt met interessante informatie onderweg. De wandeling start rond 12.00 uur bij de Magdalenakapel. We wandelen door het Westerpark richting Nemo. Nemo is een vereniging voor wandelaars, die houden van struinen en pionieren in de natuur. Nemo heeft een eigen gebouw aan het Overbrakerpad, vlakbij de kinderboerderij en achter de schooltuinen, die hopelijk nog in bloei staan. Ter plekke krijgen we informatie over de speciale activiteiten van Nemo en hebben we de gelegenheid rond te wandelen in de bostuin rondom de poel. Van harte welkom!

Start : Magdalenakapel, Spaarndammerstraat 460B
Tijd   : zondag 23 september 2012, 12.00 uur