Viering voor kerk en buurt 2 december 2012 Viering voor kerk en buurt 2 december 2012

Op de eerste zondag van advent (zondag 2 december 2012) is het weer zo ver. Eerst is er een laagdrempelige viering voor kerk en buurt in de Nassaukerk. Voorganger is wijkpredikant Klaas Holwerda. Aanvang 10.00 uur. Voorafgaand aan de viering is er om 9.30 uur een eenvoudig ontbijt in De Schakel. En na de koffie start tegen 12.00 uur een 'rondje om de kerk'. We wandelen deze keer naar de Van Hallstraat waar we de 'schatten' van de bibliotheek Staatsliedenbuurt kunnen bekijken. Natuurlijk is er ook een talige verrassing. Alleen deelnemen aan de bijzondere viering of alleen meewandelen kan uiteraard ook.

In de reeks adventsvieringen van dit jaar besteden we aandacht aan het werk van de voedselbank. Bezoekers van de vieringen kunnen produkten meenemen die de voedselbank kan gebruiken voor de voedselpakketten voor wie noodgedwongen in armoede leven. In de viering voor kerk en buurt wordt de achterliggende thematiek interactief nader verkend.

Waar:                Nassaukerk, De Wittenkade 111
Wanneer:          2 december 2012, 10.00 uur (viering) en 12.00 uur (start wandeling)
Info ontbijt:       Wilma Dierx, 06 4036 6696 of
Info wandeling: Greetje van Drooge, 488 0178 of