Buurtkerstnachtviering 2012 Buurtkerstnachtviering 2012

In de kerstnacht staan de deuren van de Nassaukerk wijd open voor de kerstnachtviering voor en met de buurt. Thema: een pasgeboren kind.

In de buurtkerstnachtviering worden bekende kerstliederen gezongen en klinkt het verhaal over Jozef en Maria, het kind in de kribbe, wakende herders en zingende engelen. Een dramagroep zorgt voor een verbeelding van het thema. De zanggroep van de Nassaukerk en het buurtkoor Staatsliederlijk verlenen medewerking. Raymond de Haas zingt een solo, Nico Hovius bespeelt de vleugel en Ton Moolhuizen de trombone. Wijkpredikant en buurtpastor Klaas Holwerda is voorganger en ook kerk- en buurtwerker Zwanine Siedenburg verleent medewerking.

De buurtkerstnachtviering begint om 22.30 uur. De kerk is vanaf 22.00 uur open. Al voor aanvang worden een paar bekende kerstliederen gezongen. Na afloop van de buurtkerstnachtviering is er natuurlijk kerstbrood en warme chocolademelk.

Waar       : Nassaukerk, De Wittenkade 111
Wanneer : maandag 24 december, 22.30 uur (kerk open vanaf 22.00 uur)
Info        : Klaas Holwerda, 020 684 4216 of