Bevrijdt bevrijding? (5 mei 2013) Bevrijdt bevrijding? (5 mei 2013)

Bevrijdingsdag valt dit jaar op een zondag. Een goede aanleiding voor een laagdrempelige viering van kerk en buurt die morgen in de Nassaukerk. Het thema luidt: bevrijdt bevrijding? Centraal staat de vraag: wat betekent bevrijding voor mij?

Daklozenschrijfclub Kantlijn en de internationale muziekgroep Vital verlenen medewerking. Voorganger is wijkpastor Klaas Holwerda, in samenwerking met de kerk en buurtwerkers Zwanine Siedenburg en Eveline Masetti en met Marjolein Kraaijeveld (pastor voor kerk en gezin).  Voor de kinderen is er een eigen programma.

Voorafgaand aan de viering is er om 9.00 uur een bevrijdingsontbijt in De Schakel. Na afloop van de viering is er koffie.

Aanluitend wordt om 12.00 uur een foto-expositie van Ton van Rijn geopend. Een jaar lang fotografeerde hij de projecten van Kerk en Buurt.

Waar      : Nassaukerk, De Wittenkade 111
Wanneer: zondag 5 mei, 09.00 uur (bevrijdingsontbijt), 10.00 uur (viering),
               12.00 uur (opening foto-expositie)
Info       : Wilma Dierx, 06 4036 6696 of