Op weg naar Kerst (2008) Op weg naar Kerst (2008)

Kerstboom versieren

Alle kinderen van Westerpark (leeftijd 3 t/m 7 jaar) mogen de kerstboom in de Nassaukerk komen versieren. Kom daarvoor op zaterdag 13 december 2008 naar de Nassaukerk. Als de kerstboom klaar is - vele handen maken licht werk - gaan de kinderen ook nog zelf kerstkaarten maken.

Nassaukerk, De Wittenstraat 114, zaterdag 13 december 2008, 10.00-12.00 uur. Meer informatie bij Petra Sloot (telefoon 020 682 4840 of ).

Kerstmusical

Op kerstmorgen voeren kinderen uit Westerpark (leeftijd 4 t/m 12 jaar) een kerstmusical uit in de Nassaukerk. Deze musical van Geertje Douma heet: 'Op reis naar Bethlehem'. De liedjes gaan over Jozef en Maria, de herders en de ster die meegaat. Het spel begint met eenvoudige liedjes voor de jongste kinderen. Naarmate het spel vordert worden de liedjes wat moeilijker. Sommige liedjes worden door een kind solo gezongen en andere liedjes door een groep kinderen.

De repetities voor de kerstmusical zijn al in november begonnen en vinden elke zondagmorgen plaats van 10.00 tot 11.00 uur in de Nassaukerk. Maar er is vast nog wel een rol waarin je kunt meedoen. Dus vind je het leuk om te zingen en toneel te spelen? Neem dan even contact op. Maar je kunt natuurlijk ook alleen maar komen om de uitvoering van de kerstmusical mee te maken. Die vindt plaats in de kerstviering op eerste kerstdag in de Nassaukerk. Na afloop is er voor de kinderen nog een verrassing.

Nassaukerk, De Wittenkade 111, donderdag 25 december 2008, aanvang 10.00 uur. Meer informatie bij Petra Sloot (telefoon 020 682 4840 of ).